Musai Experience: Food’n Hike – Viscri

Bucataria s-a nascut la sat

Interviu fulger cu Ayfer Cadir/ Ou

Când era mică, Ayfer Cadir gătea cu noroi și frunze în curtea bunicilor, iar acum coace maritozzo la Ou în fiecare dimineață...

2 Women Chefs & Guests/ Ultimul brunch de la Viscri 32

Duminică, 11 decembrie, Viscri 32 închide sezonul de anul acesta cu un Brunch special cu ingrediente locale și rețete transilvănene reinterpretate semnate de Oana Coantă și Mara-Elena Oană.

Cum a fost la Transilvanian Brunch la Viscri 32 (galerie foto)

Adieri de vară în livadă, cântece și voie bună, păpădii suflate de vânt pe deal, clinchete de clopote în depărtare și...

Interviu fulger cu Bogdan Doltu/ Moșia Corbeanca

Bogdan Doltu folosește ingredinte corecte și de calitate la Moșia Corbeanca și se joacă mult la grătar și la afumătoare mai...

Vineri – duminică / 02 octombrie – 04 octombrie 2020

slow travel: 3 zile - un sat ajută comunitatea

MUSAI Experience
Fain & Dine în Transilvania și Carpați: weekenduri active în familie, pe poteci și ulițe:
slow travel: 3 zile – un sat ajută comunitatea: provocări sportive cu picnic / ateliere de experiențe locale / cină


Vineri – duminică / 02 – 04.10.2020
Program sâmbătă:
– Hiking între biserici fortificate – ca. 4 -5 ore / 13 km – adulți
– Tură de biciclete MTB – ca. 3 ore / 20 km- pentru adulti si copii
– Excursie în pădure și foraging cu biolog și ulterior activități de cunoaștere și supraviețuire în natură – ca. 3 -4 ore / 4 km – copii
– Yoga în aer liber – ca. 1-1,5 ore / 2 km copii si adultiDupă-amiaza: ateliere de meșteșuguri, culinare și agricole (16:00 – 18:30)
– Atelier de cules fructe și făcut gemuri – copii și adulți
– Demonstrație de fierărit – copii
– Cum se face brânza? Cu Mesendorf 65 – copii și adulțiCină la Viscri 32 – The Barn: (19:00 – 21:00)
3 feluri de mâncăruri tradiționale

Mai multe detalii despre bilete aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Recente

Interviu fulger cu Mihai Savu/ Acuarela Bistro

Mihai Savu este promotorul evenimentelor cu langoși de la Acuarela Bistro, gătește pentru oameni ceea ce îi place și lui să...

Transilvania – un compendiu gastronomic

Patrimoniul cultural imaterial se referă la expresii vii ale patrimoniului care includ, dar nu se limitează...

Cartea BUCATE DE PRIN SATE – ediția II

Cărticica Bucate de prin sate ediția II conține preparate culese sau inspirate de folclorul gastronomic transilvănean și este o continuare a ediției...

Interviu fulger cu Mihai Savu/ Acuarela Bistro

Mihai Savu este promotorul evenimentelor cu langoși de la Acuarela Bistro, gătește pentru oameni ceea ce îi place și lui să...

2 Women Chefs & Guests/ Ultimul brunch de la Viscri 32

Duminică, 11 decembrie, Viscri 32 închide sezonul de anul acesta cu un Brunch special cu ingrediente locale și rețete transilvănene reinterpretate semnate de Oana Coantă și Mara-Elena Oană.

More Recipes Like This