Musai Experience: Donkey Days, Cund

Bucataria s-a nascut la sat

Interviu fulger cu Ayfer Cadir/ Ou

Când era mică, Ayfer Cadir gătea cu noroi și frunze în curtea bunicilor, iar acum coace maritozzo la Ou în fiecare dimineață...

2 Women Chefs & Guests/ Ultimul brunch de la Viscri 32

Duminică, 11 decembrie, Viscri 32 închide sezonul de anul acesta cu un Brunch special cu ingrediente locale și rețete transilvănene reinterpretate semnate de Oana Coantă și Mara-Elena Oană.

Cum a fost la Transilvanian Brunch la Viscri 32 (galerie foto)

Adieri de vară în livadă, cântece și voie bună, păpădii suflate de vânt pe deal, clinchete de clopote în depărtare și...

Interviu fulger cu Bogdan Doltu/ Moșia Corbeanca

Bogdan Doltu folosește ingredinte corecte și de calitate la Moșia Corbeanca și se joacă mult la grătar și la afumătoare mai...

Vineri – duminică / 25 – 27.09.2020

Program sâmbătă:
5 provocări active (09:00 – 13:00) – toate activitățile cu pauză de masă și pachete de picnic:
Drumeție cu măgărușii – 4 ore / 3 km – doar copii
Activități de cunoaștere și supraviețuire în natură și excursie cu căruțele de foraging, cules ciuperci și plante medicinale – 4 ore / copii
Yoga și mindfulness în natură – 3 ore / copii și adulți
Tură de mountainbike – 4 ore / 25 km – adulți
Tură de trail running prin livezi și pădure – 3 ore / 15 km – adulțiDupă-amiaza: ateliere de meșteșuguri, culinare și agricole (15:00 – 17:30)
Cum se face brânza? Atelier cu Istvan de la Manufactura de Branza
Cules de fructe de livadă
Atelier despre cum le produsele locale de sezon: nuci și roșii
Atelier culinar: dulcețuri și gemuri
Atelier de țesut sau pictură pe lemnCină la căminul cultural (19:00 – 21:00)
4 feluri de mâncăruri tradiționale, muzică locală
Program de seară pentru copii, seară de citit povești

Servicii incluse:
– 2 nopți în camping în livadă sau în casele localnicilor (64 locuri în camping și 16 locuri în case)
– participarea la una din provocările active dimineții de sâmbătă la alegere
– pachet de picnic cu produse locale la prânz
– participarea la un atelier de după-amiază la alegere
– cină cu 4 feluri, băuturi nealcoolice incluse
– program de seară pentru copii
– puiet de pom pentru plantat și ustensile de plantat pentru folosirePreț:
RON 475,- / EUR 99,-persoană
Copii până în 14 ani: RON 190,- / EUR 39

Detalii despre bilete aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Recente

Interviu fulger cu Mihai Savu/ Acuarela Bistro

Mihai Savu este promotorul evenimentelor cu langoși de la Acuarela Bistro, gătește pentru oameni ceea ce îi place și lui să...

Transilvania – un compendiu gastronomic

Patrimoniul cultural imaterial se referă la expresii vii ale patrimoniului care includ, dar nu se limitează...

Cartea BUCATE DE PRIN SATE – ediția II

Cărticica Bucate de prin sate ediția II conține preparate culese sau inspirate de folclorul gastronomic transilvănean și este o continuare a ediției...

Interviu fulger cu Mihai Savu/ Acuarela Bistro

Mihai Savu este promotorul evenimentelor cu langoși de la Acuarela Bistro, gătește pentru oameni ceea ce îi place și lui să...

2 Women Chefs & Guests/ Ultimul brunch de la Viscri 32

Duminică, 11 decembrie, Viscri 32 închide sezonul de anul acesta cu un Brunch special cu ingrediente locale și rețete transilvănene reinterpretate semnate de Oana Coantă și Mara-Elena Oană.

More Recipes Like This