Cărticica Bucate de prin sate ediția II conține preparate culese sau inspirate de folclorul gastronomic transilvănean și este o continuare a ediției din 2019.
Cărticica Bucate de prin sate adună povești, gusturi și obiceiuri uitate și este un fel de a arăta că mâncarea nu este doar hrană, ci și ritual, că gătitul ar trebui mereu precedat de buna intenție a folosirii ingredientelor. Bucuria mâncatului și respectul pentru fiecare îmbucătură sunt date de echilibrul datorat naturii și atenției pentru redescoperirea ingredientelor simple, locale.
Secretele gastronomiei transilvănene au fost tipărite într-o cărticică de bucate reinterpretate de Ioan Bebeșelea (Syndicat Gourmet, Sibiu), Gerda Gherghiceanu (Viscri 22), Oana Irina Coantă (Bistro de l Arte), Adrian Boscu (Cincșor Guesthouses), Mara Elena Oană (Viscri 32), Mihai Toader (Freelance chef), Horia Șimon (Clubul Gastronomic Transilvan), Joa Daniel (Slow Food Sibiu), Melinda Teohari (Paninaro București), Alexandra Bujeniță și Andrei Toader (Acuarela Bistro).
Cărticica poate fi descărcată aici.
Cărticica poate fi descărcată aici.